Att mota pa natet idag befinner sig inget markvardigt. Annu mindre att motas…

Nago segment valjer att ick notera nagot alls i sin redogorelse

igeno ett dejtingapp sasom Tinder. Skada hur funkar Tinder no? Hur anvander man appen villig ultimata taktik? Vilken ganska fran bilder ska hane aga, eller EJ tillverka? amna herre forfatta nagot inom sin framlaggning eller ska karl befinna mystisk? Ska man hava selfies alternativt helkroppsbilder? Se coolt ut alternativt le? arme kommer smartaste Tinderknepen for att vara fran forsta blick at fortsatt dejtande.

Det ha befinner si det bestamt forsta intrycket samt emeda borde du smila. En smil bidrar mo fler leenden sam det ar vetenskapligt bevisat! Bilden bor besta en avbild saso inneha ett explicit skarpa samt visar op dej sol i nagon belysning ett klimat dar betraktaren mo sam med kan se din ogonfarg. Egen sam varda kissbrides.com klicka på den här webbplatsen, helst inte med filter. Sam inga brillo!

Glom ick att denna illustration fortfarande gar mirakel ”first impression” skad omedelbar ager ni chansen att formedla e helhetsintryck. Det befinner sig samt vetenskapligt bevisat att man intresserar sig for personer sasom inneha en eget engagemang alternativ ett passion pro nagot. Genast ska du till exempel lotsa bilden villig de med tennisracket inom handen, alternativ nar n sitter inom yogaposition, nar ni cyklar de svettig gallande traningscykeln, eller nar du rider sam tavlar tillsamman hasten. Alternativt hursa ej nar ni sjunger sam lira din musik? Glom icke att det aven fortsattningsvis amna finnas till nagon forhallandevis uppemot ikon darborta man explicit titta hurda n titta ut och beredvilligt nago helkroppsbild. Omigen – ljust och ren!

3. Presentationstexten Denna prick kommer allareda som siffror 3 eftersom att swiparen redan postumt ett par bilder age skapa sig nagon bildlig kognition och vill genast vara medveten om mer ifall de som individ. Ganska darfor at karl hoppas att swiparen amna placera fragor istallet, skad hurs hoppas pa saken dar andra? Omedelbar ager du ju chansen att pitcha dig jag – men utfor det villig riktig takti.

Nago personligt grej tyder kungen oberoende och det attraherar vanligtvis motparten

3.a koncentrera villig det positiva Fokusera pa det positiva andock undvik klicheartade term saso ”Jag befinner sig en glad och hoppingivande tjej/kille!” Skriv istallet ” sjalv forsoker existera hoppingivande sam frejdig via att bla bla bla…” saledes utfor det mer egen br.

3.b Skriv inte underbe du ICKE soker Undvik att beratta vad ni ICKE soker kungen Tinder. Somlig vill inte innehava matchningar tillsammans Sverigedemokrater, andra vill ej innehav matchningar tillsammans en saso inte kan fixa bajskorv. Men Herregud, det blir ju sa icke-br. Ingen vill mota ett smasint psykopat, andock behover kar absolut plita det?

3.c Beratta ifall nagot ni befinner sig duktig villi skad varenda ick skrytsam Ar ni ratt duktig kungen nagot saso du garna vill att swiparen skal kunn sa skriv det villig ratt takti. Relevant att inte finnas skrytsam. Ar du till exempel finfin villig att repparera foda sa beratta det genom att saga ”Jag alskar att skapa fodoamne samt det verkar sasom att mina kompisar och bekanta ocksa alskar nar mig utfor det. Kan handa kommer turen att smaka mot exakt dig sa smaningom…” erhalla swiparen att gissa dina good skills.

3.d skilja tre don saso ni brinner stav Det anser jatte- forsavitt nagon individ om hen exempelvis befinner si djurvan, volontararbetare, militar i fredsstyrkor, hangiven ino nagon organisation eller nagot liknande. Denna fakta ganska ar gruvlig att erhalla med ino bilder odl skriv ne detta ino din framstallning. Det befinner si finfin egenskaper saso swiparen bord kanna till.

3.e Skriv tre grejer sasom ni gillar hos nago medspelare Det kan besta lite gott arla att begynna konversera om baksida av underben hane soker ino nago forhalland allareda i sin presentationstext eftersom det kan uppfattas sasom att herre genast forvantar sig att swiparen skall bliv ens kommande kompanjon. Skada det kan likva vara duktig att hinta en aning. Om du exempelvis soker nagon rattfram relation, kan det finnas till fint stav swiparen att kannedom det har och vice versa. Ager n sallskapsdjur ganska du letar postum andra vovve- alternativ kattmanniskor? Eller indirekt undanber allergiker att swipa hoger. Oavsett befinner si det bra info! Befinner si n en foralder sam skulle estimera nago annan singelforalder – skriv det, alternativt skriv minst att du digga barnkara medmanniskor. Glom inte att koncentrera gallande det positiva, vad ni uppskattar hos ett annan individ – inte underbe du EJ gillar!