Astrid, som nog heter nagot <a href="https://kissbrides.com/sv/koreanska-brudar/">https://kissbrides.com/sv/koreanska-brudar/</a> ovrigt, bor i nagon mindre stad nagra mil a Stockholm

och kom ut sta sin narmaste for tvenne ar inom kort. Enar vart hon inom nagon samband sedan tre ar retur sam skulle rus 38.

For ja befinner si dett ett fortgaende process, uppg Astrid

– mi vaknade ett morgon samt sa mo uppsyn davarande kompanjo ”Vet n baksida av underben? Mi tycker inte ifall ligga med, jag befinner sig trott pa dett snacket om att mig aldrig vill eller kan, mi vill aldrig mer pipp!”. Nar mig sa det odla kandes det stav etta gangen sasom att jag kunde hamta syr, saso att en gigantisk sten sasom jag hade vandrat och burit gallande inom laka centrum oljud lattade av uppsyn a, uppge Astrid, som ar morsan gallande halvtid at ett dotter a nagon forr forhalland. Hon beskriver hurdan hon sasom tonaring aldrig kunde haka gallande kompisarnas prat ifall killar, kuttra sju och raggning, och att hon inte kande till begreppet asexuell.

– Jag trodde att samtlig folk skulle finn e sasom dom kunde gilla, bringa baby tillsammans samt pipp tillsammans marklig ganger ino veckan. Mi vaxte upp gallande 90-talet samt sasom hormonmonste hade jag kompisar saso kom ut som homosexuella, men det vart ingen som pratade om att det faktiskt finns dem saso ej gillar att bli kramade alternativt ha sex.

– mi age aldrig kant nagot behov av saken dar fysiska samt sexuella delen bruten nago forhalland. Det ledde till att mina relationer idelige tog slut, sam mig kande alltid att det vart darfor at mi ej kunde. Dett gjorde att sjalv borjade beskada kuttra sju sasom nagon solution for att bliva omtyckt sam darfor att lite bibehalla min medspelare samt bilda nejd hade mi goka likva, fast mi inte hade begar, berattar hon.

Anhori aven asexuell

Nar hon vagat fanga steget ut och befinna oppen tillsammans sin asexualitet borjade hon studer kungen om det sam sokte sig dessutom mot ett terapeut darfor at begripa mer om sig jag.

– Tyvarr fick mig ej odl finemang hjalp, det finns icke heller odla kopiost forskning konstruera villi asexualitet. Mi har annu odla manga fragor underbe beror det gallande? befinner si det nagot hane fods med?

Hon upplever att hon motts utav begriplighet samt vordnad av sin omgivning sedan hon kom ut sam frams hennes foraldrar har varit stottande, kompakt villig skild metod.

– morsan sam mi tala jattemycket ifall det. Mi blev naken stav ett krankning saso tjugoaring i grima etta samband, vi inneha funderat kungen forsavit det kan innehava paverkat. Nar sjalv berattade stav en annan nara narstaende fick jag ett gensvar saso mi icke hade forvantat mig.

Han visade sig aven aga haft tankar run sin asexualitet, sa mi borjade begrunda gallande forsavit det kan besta arftligt, sager Astrid.

Hon inneha haft ett relation som frit asexuell samt det gick enastaende alldenstund gubben hon vart med samt varenda ”lite til det hallet”, saso hon beskriver det.

– Vi holl ino labb kungen cit, kunde famntag sam kyssa. Skada vi sov aldrig forbund, det vill ej sjalv. Mi attraheras ej sexuellt vare sig at kvinn eller karla, det har sjalv aldrig kant. Sjalv kan innehav sexuella dromma, skada de ar typ tama. Det sker att sjalv onanerar, skad det har ett frascht fysisk handhavande som fungerar saso avslappningsovning sam somnpiller, inget mer. Daremot kan mig bliv foralska sam sjalv vill villig leka, utvaxla tankar samt finnas tillsammans i en emotionell sam intellektuell bubbla med den mi ar kar inom, uppge Astrid.

Hon anser att det skrivs och pratas for fa forsavit asexualitet sam att det bo lite plocka mer plats bade pa Pride, inom sex- och samlevnads-undervisningen inom laroanstalt, samt i barnlitteratur.